News.ua


Угоду про скорочення видобутку нафти пролонгують на 9 місяців

Май 15
14:21 2017

Угоду про скорочення видобутку нафти пролонгують на 9 місяців
Халед аль-Фалех, міністр енергетики, промисловості і мінеральних ресурсів Саудівської Аравії, під час сьогоднішньої зустрічі з журналістами заявив, що учасники ОПЕК, а також країни, що не входять в картель, обговорюють можливість продовження угоди до кінця березня 2018 року, причому з колишньої квотою , що дорівнює 1,8 мільйона барелів на добу. Про це передає replyua.net.
Аль-Фалех також заявив, що сподівається на позитивне рішення щодо даного питання, з боку Відня. За його словами, в групі була досягнута повна домовленість. У відповідно до спільної заяви міністра Країни двох святинь, а також Олександра Новака, голови Міністерства енергетики Російської Федерації, і Саудівська Аравія, і РФ будуть давати рекомендації іншим учасникам угоди щодо її продовження на наступні 9 місяців після закінчення її терміну дії.
Новак і аль-Фалех зробив спільну заяву, в якій говориться, що для досягнення основної мети щодо доведення до середніх показників світових запасів нафти, а також стабілізації її ринок, для підтвердження рішучості все без винятку виробників щодо забезпечення стабільності і передбачуваності, продовження спільного добровільне дій на наступні дев'ять місяців є просто необхідним кроком.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Власники Apple Vision Pro масово повертають свої гарнітури

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua