News.ua


У НАТО відмежувалися від можливого конфлікту між Вашингтоном і Пхеньяном

Апрель 29
19:46 2017

У НАТО відмежувалися від можливого конфлікту між Вашингтоном і Пхеньяном
У Північноатлантичному альянсі заявили, що НАТО не буде втручатися в ймовірний конфлікт Сполучених Штатів Америки та Північної Кореї, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
Відповідну позицію НАТО озвучив генсек Альянсу Єнс Столтенберг. Він також заявив, що під час минулотижневої чотиригодинної зустрічі з представниками Білого дому питання участі та ролі Північноатлантичного альянсу щодо КНДР не підіймалось. Однак у НАТО вважають, що саме офіційний Пхеньян дестабілізує весь регіон і тому офіційні представники Альянсу засуджують постійні порушення КНДР резолюцій Радбезу ООН, що стосуються подальшої реалізації пунктів ядерної та ракетної програм Північної Кореї.
Варто нагадати, що рівень напруження у відносинах між Вашингтоном та Пхеньяном зріс після того, як в США до влади прийшов Дональд Трамп. Новий американський президент заявив, що він буде проводити більш жорстку політику щодо Північної Кореї, ніж адміністрація минулого президента Барака Обами. Саме за указом Трампа до корейського узбережжя Вашингтон відрядив флотилію бойових кораблів, до яких згодом приєдналися японські кораблі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кошевой поведал, где за границей планирует учиться его ребенок

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua