News.ua


В Україні за гроші USAID збудували лоцманське судно

Май 02
20:22 2024

фото: кубраков у Facebook

Агентство США з міжнародного розвитку USAID профінансувало будівництво в Україні нового лоцманського судна — найближчим часом воно розпочне роботу у порту Рені.
Про це повідомив у Facebook віцепрем’єр-міністр з відновлення — міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.
За словами Кубракова, судно збудували в Україні силами національного виробника за повного фінансування USAID. Його передали для потреб Адміністрації морських портів України, і найближчим часом судно розпочне роботу в порту Рені.
«Додаткове судно означає можливість збільшення суднозаходів і це один з механізмів Стратегії розвитку портів Дунайського кластеру. Порти Рені, Ізмаїл, Усть-Дунайськ у минулому році забрали на себе третину всього вантажообігу. За останні 4 місяці дунайські порти обробили понад 5,5 млн тонн вантажів, з яких на експорт — 4 млн тонн», — додав міністр.

фото: Кубраков у Facebook

Економічна правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

РФ за останній час арештувала активів європейських банків на загальну суму в понад €700 млн

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua