News.ua


Рішення Макрона може поховати НАТО, – військовий експерт

Июнь 12
00:38 2017

Рішення Макрона може поховати НАТО, – військовий експерт
Сьогодні в Брюсселі почав свою роботу саміт глав держав і урядів країн-учасниць НАТО. Цей саміт – перший політичний іспит для президента США Дональда Трампа. Якщо він його витримає і змусить європейських партнерів по НАТО збільшити військові витрати, тобто покаже себе, як світовий лідер, то нам слід очікувати позитивних зрушень в плані вирішення конфлікту на Донбасі. Тобто на Росію буде посилено тиск, причому не просто окремої країни, а блоку НАТО. І це дуже серйозно. Таку думку в ефірі «Громадського радіо» висказав військовий експерт Олег Жданов.
«Якщо Трамп провалить цей іспит, то ми будемо продовжувати бовтатися між небом і землею, буде знову невизначеність та очікування, що нас почують», – зазначив Олег Жданов.
Він зауважив, що зустріч Дональда Трампа і Еммануеля Макрона Білий дім анонсував в перший день роботи Макрона на посаді президента Франції. Макрон – це фінансист, він був головним бухгалтером сімейства Ротшильдів, тобто він дуже добре розбирається в фінансах. І якщо сьогодні Макрон скаже, що Франція не готова збільшувати витрати на оборону, то може зробити такий же крок, який зробив Де Голль – виведе країну з Альянсу. І це буде прецедент розвалу НАТО.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Hyundai та KIA підписали угоду про технологію підключених авто з китайським Baidu

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua