News.ua


Фонд гарантування продає лот активів Укрбудінвестбанку

Апрель 28
18:24 2024


Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж лот активів АТ «Укрбудінвестбанк» з заставою у вигляді туристичних апартаментів в Одесі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

«1 травня 2024 у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «Укрбудінвестбанк», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. А саме – лоту, до складу якого увійшли права вимоги за кредитними договорами та дебіторська заборгованість за договорами. Усі договори укладені з пов’язаними з банком юридичними та фізичною особами», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у забезпеченні за договорами, включеними до лоту, перебуває нерухомість туристичного призначення преміумкласу (номери-апартаменти з кухнею) в одному з сучасних туристичних комплексів в курортному районі «Аркадія» на морському узбережжі Одеси (Гагарінське плато), а саме: 11, 12 та технічний поверхи 16-поверхового будинку загальною площею 1080,5 м².

Читайте також: У І кварталі сума реалізації на аукціонах активів банків, що ліквідуються, перевищила ₴700 мільйонів

Початкова ціна лота – 57,9 млн грн. Торги відбудуться за класичною англійською моделлю аукціону, яка передбачає підвищення ціни.

Як повідомлялось, Національний банк 7 вересня 2023 року ухвалив рішення про визнання неплатоспроможним АТ «Укрбудінвестбанк».

Фото: ubib.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Африці розпочалась гонка із виробництва безпілотників

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua