News.ua


Іран всупереч ембарго постачає Росії деталі важкого озброєння – ЗМІ

Август 13
21:36 2017

Іран всупереч ембарго постачає Росії деталі важкого озброєння – ЗМІ
Іран постачає Російській Федерації деталі важкого озброєння, порушуючи затверджену резолюцію Радбезу ООН. Таку інформацію оприлюднили німецькі ЗМІ, які дізналися про це від джерел в західних спецслужбах, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
За даними преси, в червня поточного року іранські літаки 2 рази приземлялись на території авіабази Хмеймім в Сирії, що є місцем дислокації російської авіації, яка задіяна в бойових діях на боці сирійського уряду. Вантаж, який доставили іранські літаки, доставили на вантажівка в порт Тартус. Саме в цьому порту дислокується пункт матеріально-технічного забезпечення військово-морської флоту Російської Федерації і звідти ж отримані компоненти важкого озброєння морем переправили до російського міста Новоросійськ.
Щоправда журналісти не зазначили, про які саме елементи озброєння йде мова, однак додали в якості доказу знімок із супутника, де, як зазначають представники преси, зображено іранський літак на авіабазі Хмейнім. Такі дії РФ та Ірану є порушенням резолюції Ради Безпеки ООН, затвердженої в липні 2015 року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ЗМІ з’ясували причину конфіденційного візиту Ілона Маска до Китаю

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua