News.ua


загинув 25-річний хлопець, 21-річна дівчина у тяжкому стані

Сентябрь 07
21:07 2023

Медики рятують дівчину.

У Харківській області автомобіль, в якому їхали молоді люди, підірвався на російській міні. На місці трагедії загинув 25-річний водій авто, 21-річна пасажирка у тяжкому стані.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

За даними слідства, трагедія сталась біля села Мосьпанове Чугуївського район у четвер, 7 вересня. Там автомобіль, в якому їхали хлопець та дівчина підірвався на російській вибухівці. 

На місці трагедії загинув 25-річний водій автомобіля. Пасажирку, 21-річну дівчину, госпіталізували. Вона у тяжкому стані. 

«За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)», — йдеться у повідомленні. 

Обставини трагедії розслідують слідчі. 

Источник: tsn.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Канадські військові навчають бійців ЗСУ розмінуванню

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua