News.ua


Заарештовано убивцю засновника Cash App Боба Лі

Апрель 14
01:54 2023

На прес-конференції в четвер у другій половині дня окружний прокурор Сан-Франциско Брук Дженкінс підтвердила, що було здійснено арешт у зв’язку зі смертельним ножовим пораненням засновника Cash App Боба Лі 4 квітня. Офіційні особи назвали підозрюваним Німу Момені — технологічного підприємця в районі затоки.

Влада також заявила, що Момені знав жертву, але не коментувала мотиви. Там також зазначили, що розслідування триває.

Момені буде пред‘явлено до суду в п’ятницю, і прокурори заявили, що подадуть клопотання про його затримання без права внесення застави.

Раніше в четвер поліція здійснила арешт в Емерівілі, Каліфорнія, передмісті за 15 хвилин від Сан-Франциско. За даними в’язниці, 38-річному Момені оголосили про підозру у вбивстві о 9:19 ранку.

Новину про арешт вперше повідомило місцеве видання новин Сан-Франциско Mission Local .

На прес-конференції Дженкінс розкритикував ранні коментарі експертів і знаменитостей, які використовували вбивство, щоб намалювати Сан-Франциско як місто, охоплене злочинністю та насильством.

Офіцери поліції Сан-Франциско знайшли 43-річного Лі з ножовими пораненнями о 2:35 ночі в безлюдній частині центру Сан-Франциско. Його доставили до лікарні з травмами, несумісними з життям, і згодом він помер, повідомили тоді в поліції.

Лі працював директором із продуктів криптовалютної компанії MobileCoin. Раніше він працював головним технічним директором Square (тепер відомого як Block), фінансово-технологічна компанія, співзасновником якої є колишній керівник Twitter Джек Дорсі. Пізніше Лі створив Cash App, службу грошових переказів.

Він також був інвестором у підприємство Ілона Маска SpaceX, а також інші технологічні компанії, такі як соціальний аудіододаток Clubhouse, згідно з його профілем у LinkedIn.

Його високо оцінили колишні колеги, включно з генеральним директором MobileCoin Джошуа Голдбардом, який сказав  у твіттері  , що Лі був «геніальним» провидцем із «калейдоскопічним» розумом.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Саме Україна має вирішити, коли можливо почати діалог з Росією — президент Євроради

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua