News.ua


В Мережі опубліковані рейтинги найпотужніших і найдоступніших смартфонів

Ноябрь 04
16:54 2023

Пристрої Redmi та Realme опинилися далеко попереду інших моделей.

Слідом за найпотужнішими флагманськими моделями творці популярного бенчмарку AnTuTu оновили свій рейтинг найпродуктивніших Android-пристроїв у середньому та низькому бюджетному сегменті.

Redmi Note 12 Turbo і Realme GT Neo5 SE очолили рейтинг, значно випередивши інші моделі. Все це завдяки процесору Snapdragon 7+ Gen 2, який майже не поступається флагманському Snapdragon 8 Gen 1.

Цей чіпсет не має проблем з перегрівом або дроселюванням, тому обидві моделі можуть легко запускати найвимогливіші ігри. Ці чіпсети доповнюються оперативною пам’яттю LPDDR5X та флеш-пам’яттю UFS 3.1 для тривалого використання.

У решті топ-рейтингу AnTuTu домінують смартфони з процесорами MediaTek Dimensity. Це моделі від iQOO, Xiaomi, OPPO і OnePlus, які підходять як для повсякденних завдань, так і для ігор на максимальних налаштуваннях.

Одним з найкрутіших середнячків 2023 року можна назвати Redmi Note 12 Turbo, з потрійною камерою 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп, 6,67-дюймовим OLED-екраном з частотою оновлення 120 Гц, рекордно тонкими рамками (тонше, ніж у iPhone 14) і ціною менше $300.

Screenshot_12-3.jpg (118 KB)

Якщо говорити про смартфони в цілому, то лінійка Xiaomi 14 наразі є найпотужнішою. Обидві моделі працюють на новенькому Snapdragon 8 Gen 3 і набирають близько 2,1 млн балів в AnTuTu. Для порівняння, iPhone 15 Pro Max набрав 1,64 мільйона балів в аналогічному тесті.

А для тих, хто шукає новий смартфон і не знає, з чого почати, AnTuTu також опублікував свої останні рейтинги Android-смартфонів, які на даний момент пропонують найкраще співвідношення ціни та якості.

Источник: itechua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Трамп вимагає від Європи «збільшити розмір підтримки України до американського»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua