News.ua


У США вінілові платівки знову обійшли за продажами CD-диски

Март 27
13:39 2024

У 2023 році американські меломани знову віддавали перевагу вініловим платівкам, які зазнали значного попиту, нарощуючи обсяги продажів до 43 млн екземплярів.

Про це повідомляє The Verge.

За даними Американської асоціації звукозаписної індустрії (RIAA), це на 6 млн більше, ніж було реалізовано CD-дисків за той же період.

Незважаючи на менший обсяг продажів, прибуток від вінілових платівок перевищив прибуток від CD удвічі, становлячи більше ніж $1,4 млрд.

Згідно зі звітами RIAA, у 2023 році стримінгові послуги забезпечили 84% всіх музичних продажів у США. Тим не менш, зростаюча загроза від генеративного штучного інтелекту залишає індустрію на межі невизначеності щодо майбутнього.

Щодо форматів, CD-приводи продовжують втрачати свою популярність. Проте, вінілові платівки тримаються стійко, приваблюючи колекціонерів та тих, хто цінує матеріальну форму музики.

Источник: speka.media

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Тариф на свет для населения может вырасти: прогноз Минэнерго

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua