News.ua


Смартфон Galaxy Z Fold6 Slim вийде наприкінці року

Май 27
03:13 2024

Samsung, схоже, може вивести на ринок версію доладного смартфона Galaxy Z Fold6 Slim, яка буде тоншою за звичайну. Про це повідомив засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch Росс Янг (Ross Young). Він каже, що Fold6 Slim може вийти у четвертому кварталі цього року. Новинка отримає більший дисплей, ніж звичайний Fold6, при цьому буде тоншим. Підтримки стілусів така версія не матиме.

Що цікаво, коштуватиме така модель приблизно стільки ж, скільки і звичайний Fold6. Ймовірно, їх все ж таки трохи розведуть, але загалом це моделі однієї цінової категорії. Samsung, мабуть, сподобалися сучасні складні смартфони Huawei і Honor, які набагато тонші за власні моделі Samsung, тому ми і отримаємо Slim.

Завдяки своїй роботі Янг має доступ до інформації, пов’язаної з екранами, тому часто знає більше, ніж звичайні інсайдери. Зокрема, він розповів про 120-герцеві екрани в iPhone 12 Pro і 60-герцеві в молодших апаратах лінійки.

Источник: portaltele.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Американська компанія Caterpillar завершила передачу російських активів вірменському інвестфонду

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua