News.ua


що потрібно зробити одразу після приготування

Март 27
18:08 2023

Обсмажуючи м’ясо, будь-яка господиня розраховує на отримання м’якої, ніжної та соковитої страви. Однак насправді оброблений в олії продукт нерідко стає сухуватим і твердуватим. Запобігти такому результату досить просто. Для цього достатньо не поспішати з викладанням страви на тарілку.

Після завершення основного етапу приготування м’яса необхідно провести одну нескладну процедуру.

СУТЬ КУЛІНАРНОГО ЛАЙФХАКУ

Після завершення розігрівання в олії м’ясний продукт бажано піддати паровій обробці. Іншими словами, вже готову страву бажано потримати над ємністю з водою, що вирує. Бажано, щоб цей процес тривав 10-15 хвилин.

Зручно використовувати вставку-пароварку – спеціальний пристрій з дірочками, який встановлюється в каструлю для приготування їжі на парі.

За рахунок додаткової процедури смажене м’ясо набуде соковитості та ніжності. Зі страви витікатиме м’ясний сік.

Слід зазначити, що аналогічна хитрість спрацює і після приготування запеченого м’яса. Страва не розчарує гурмана ні своєю консистенцією, ні своїми смаковими якостями.

Источник: pixelinform.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Шмигаль переконаний, що угода про надра стане основою для нових відносин зі США

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua