News.ua


Планшет iPad Mini 7 отримає новий чіп та найкращі камери

Октябрь 19
23:06 2023

Перспективний iPad Mini отримає набір мікросхем А16, який відмінно зарекомендував себе в Pro-версіях iPhone 14. Встановлення цієї чіп-системи зробить планшетний ПК, офіційний дебют якого очікується наприкінці цього або на початку наступного року, одним з найпотужніших на ринку, вважають в експертному співтоваристві.

Подробиці

Поряд із процесором, апарат отримає низку значущих поліпшень оптики. Серед найочікуваніших – Audio Zoom, опція підтримки відеозапису в ProRes-форматі та програмна функція Photonic Engine для зйомки при малій освітленості.

Також очікується низка візуальних нововведень, включно із сірим, сріблястим, пурпуровим і рожевим колірними рішеннями. Автори інсайду не виключають, що “яблучники” цілком можуть поекспериментувати з іншими кольорами корпусу, однак назвати їх відмовилися.

І, нарешті, знайомі з внутрішньою “кухнею” Apple джерела допускають сценарій з поворотом дисплея в iPad Mini 7. Цей крок, нібито, повинен позбавити пристрій від т. зв. “желейної прокрутки”, кількість скарг на яку з боку власників актуальної моделі “яблучних” планшетів буквально зашкалює.

Додамо, що вся перерахована вище інформація не підтверджена офіційно.

Источник: prostomob.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Іспанська «Пальма» вдруге поспіль виграла Лігу чемпіонів з футзалу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua