News.ua


До якого відсотка не можна розряджати телефон: майже всі помиляються

Май 06
08:27 2024

Часто деякі українці намагаються використовувати свій мобільний телефон до повної розрядки, перш ніж підключити пристрій до зарядного пристрою. Але така звичка може негативно вплинути на батарею гаджета та пошкодити сам смартфон.

Для збільшення терміну служби вашого смартфона слід уникати розрядження акумулятора до рівня нижче 30%. Про це пише walesonline.

П’єтро Саккомані, фахівець із мобільних пристроїв, радить користувачам уникати повної розрядки акумулятора та не заряджати пристрої до 100%. Оптимальний стан батареї літій-іонних акумуляторів, що використовуються у сучасних телефонах, досягається частковою зарядкою. Дотримуючись «золотого» стандарту, який уповільнює старіння батареї, необхідно підтримувати заряд від 80% до 30%.

Бажано обмежити максимальну зарядку смартфона до 90% і почати зарядку пристрою, коли рівень досягне 20%. Ці прості правила допоможуть зберегти ефективну роботу акумулятора телефону.

Источник: lite.telegraf.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Міністр військового кабінету Ізраїлю погрожує відставкою, якщо Нетаньягу не виконає його умови

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua