News.ua


Панос Панай дійсно проміняв Microsoft на посаду в Amazon

Сентябрь 28
07:12 2023

Панос Панай (Panos Panay), який раніше відповідав за розробку продуктів Windows і Surface в Microsoft, дійсно йде працювати в Amazon. У середу генеральний директор Amazon Енді Яссі (Andy Jassy) повідомив , що Панай займе місце керівника відділу з апаратного забезпечення та послуг Дейва Лімпа (Dave Limp), який йде у відставку. Сам Лімп, у свою чергу, піде працювати головою аерокосмічної компанії Blue Origin.

«Як сильний розробник продуктів і винахідник, який має глибокий досвід як в апаратному забезпеченні, так і в сфері комплексних послуг, Панос стане чудовим доповненням до нашої організації за пропозицією товарів і послуг», — написав Яссі у своєму відкритому зверненні до співробітників Amazon .

Панай приступить до роботи в Amazon наприкінці жовтня. Протягом кількох наступних місяців Лімп вводитиме його в курс справ і допомагатиме адаптуватися на новій посаді. Панай пропрацював у Microsoft майже 20 років. Його замінить глава споживчого маркетингу Microsoft Юсуф Мехді (Yusuf Mehdi). Аерокосмічна компанія Blue Origin, що належить колишньому генеральному директору Amazon Джеффу Безосу (Jeff Bezos), повідомила, що Дейв Лімп займе місце генерального директора в грудні. Про свій відхід з Amazon, де він займався розробкою пристроїв Echo та розумного помічника Alexa, Лімп вперше повідомив у серпні.

«Я знаю Паноса багато років і вірю, що він стане чудовим доповненням до майбутнього нашої організації [Amazon]. Він пристрасний керівник розробки продуктів, тому мені не терпиться побачити, що ви разом з ним винайдете нового. Я старанно йому допомагатиму протягом наступних двох місяців, щоб забезпечити плавний його перехід, підготовку до осінніх запусків і в цілому ввести його в курс справ» , — повідомив Лімп.

Панай вирішив піти з Microsoft дещо несподівано — незадовго до його запланованого виступу на заході компанії з анонсу нових продуктів Surface, що проходив 21 вересня. Натомість конференцію вів Мехді. У свою чергу, Лімп провів свій останній публічний захід минулого тижня, де представив нові продукти Amazon, включаючи Echo Hub і оновлений цифровий помічник Alexa.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Одещину летять «Шахеди» — Повітряні сили

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua