News.ua


Названий найпопулярніший у 2023 році флагман компанії Samsung

Ноябрь 30
00:51 2023

Hana Securities оприлюднила дані про продажі мобільних пристроїв Samsung у 2023 році. У січні-вересні південнокорейська корпорація продала 25,06 млн. одиниць апаратів лінійки Galaxy S23. Це на 23% більше за показник продажів Galaxy S22.

Подробиці

Найпопулярнішим серед користувачів смартфоном лінійки виявився Galaxy S23 Ultra. За три квартали вони придбали 11,63 млн одиниць таких пристроїв. На другому рядку з показником 8,91 млн. одиниць розмістилася модель Galaxy S23. Модель Galaxy S23 Plus розійшлася тиражем 4,52 млн екземплярів.

Попит на складні смартфони Samsung за рік зріс незначно. У звітному періоді південнокорейська корпорація продала 4,86 ​​млн одиниць апаратів сімейства Galaxy Z5. Це на 4% більше за показник продажів торішньої моделі Galaxy Z4. Модель Z Flip5 виявилася більш затребуваною. Samsung удалося продати 3,08 млн таких смартфонів. Продажі Z Fold5 склали 1,79 млн. апаратів.

Источник: prostomob.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Швейцарія закриє небо над Бюргенштоком та розгорне війська на час проведення Саміту миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua