News.ua


Дональд Трамп запустив ще один варіант збору коштів на передвиборчу кампанію

Май 22
17:50 2024

У США триває передвиборча кампанія. На посаду президента США претендують демократ Джозеф Байден та республіканець Дональд Трамп. І останній запровадив новий варіант збору коштів на кампанію

На офіційному сайті кандидата у президенти США Дональда Трампа повідомили, що тепер фінансово підтримати його кампанію можна з допомогою криптовалюти.

Дональд Трамп почав приймати криптовалюту

Пожертвувати кошти на передвиборчу кампанію Трампа можна, використовуючи досить різні цифрові монети. Йдеться про біткойн, стейблкойн, Ethereum, Dogecoin, Solana тощо.

Цікаво, що раніше Трамп критикував криптовалюти. Зокрема, він називав біткойн прикладом шахрайства та наголошував, що існує потенційна загроза для фінансової системи. Крім того, політик заявляв, що біткойн – це «афера проти долара США».

Источник: 24tv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Смартфон OnePlus Ace 3 Pro вийде з акумулятором значно більшої ємності на 6100 мАг

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua