News.ua


Медики назвали перші симптоми біполярного афективного розладу

Август 05
13:57 2023

Біполярний афективний розлад супроводжується зміною маніакальних і депресивних станів, а також змішаними станами і чергуванням ейфорії і депресії, тому вкрай важливо знати, на що варто звернути увагу в першу чергу. Медики назвали ранні симптоми даного виду психічного розладу.

Одним з перших ознак БАР є демонстрація ризикованої поведінки, а також надмірно швидка мова при відсутності правильно сформульованої думки. Крім цього, на маніакально-депресивний психоз вказують імпульсивність і звичка кидати розпочаті справи. Пацієнт з біполярним афективним розладом може відчувати невмотивований смуток і замикатися в собі. Він втрачає інтерес до звичних занять і речей, у нього можуть змінитися харчові пристрасті і з’явитися хронічна втома.

Не варто ігнорувати проблеми з пам’яттю, тривожний стан і нав’язливі думки. У разі якщо симптоми з’являються майже одночасно, хворому важко зрозуміти, на якій стадії розвитку знаходиться його хвороба. Допомогти впоратися з недугою можуть тільки медики.

Источник: medicalanswers.site

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У низці областей України — повітряна тривога через загрозу балістики

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua