News.ua


Маск обіцяє, що Twitter виконуватиме законодавство ЄС про боротьбу з дезінформацією

Июнь 21
01:53 2023

Власник соціальної мережі Twitter Ілон Маск заявив, що соцмережа виконуватиме нове законодавство ЄС щодо протидії дезінформації, коли воно набуде чинності.

Як повідомляє Le Figaro/AFP, про це він заявив в інтерв’ю на France 2.

«Twitter буде дотримуватися закону. Повторюся, якщо закон набуде чинності – Twitter буде поважати його», – прокоментував Ілон Маск на запитання про нове законодавство ЄС щодо цифрових послуг (Digital Services Act).

Закон набуде чинності з 25 серпня та передбачає зобов’язання для медіаплатформ швидко реагувати на сумнівний контент. Штрафи за ігнорування можуть сягати до 6% глобальних прибутків компанії.

В кінці травня цього року Маск вирішив, що Twitter не братиме участі у кодексі ЄС про боротьбу з дезінформацією. Профільна єврокомісарка Вера Юрова після цього заявила, що Twitter «обирає конфронтацію», а французький міністр з цифровізації Жан-Ноель Барро заявив, що у разі неповаги до європейських правил не виключена і заборона соцмережі.

Источник: eurointegration.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Страстная пятница 2024: традиции и запреты дня

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua