News.ua


Universal Music Group і TikTok уклали нову угоду

Май 03
03:16 2024

Universal Music Group і TikTok уклали нову ліцензійну угоду, після підписання якої уможливить повернення в соціальну мережу артистів і пісень лейблу.

Про це повідомляє Reuters.

Компанії заявили, що працюють над поверненням музики в TikTok і об’єднаються для реалізації нових можливостей монетизації на платформі. TikTok і Universal також заявили, що працюватимуть над тим, щоб розвиток ШІ в музичній індустрії захищав творчість і економіку.

«TikTok також прагне співпрацювати з UMG для видалення несанкціонованої музики, створеної штучним інтелектом, з платформи, а також (розробляти – ред.) інструменти для поліпшення атрибуції виконавців і авторів пісень», — йдеться в заяві.

Раніше Universal стверджувала, що TikTok «заповнений» записами, створеними штучним інтелектом, а її артистам і авторам пісень TikTok платить лише малу частку від монетизації порівняно з тим, що вони отримують, наприклад, на YouTube.

Одна з артисток Universal Music Тейлор Свіфт погодилася повернути свої записи у TikTok під час просування нового альбому The Tortured Poets Department.

У всьому світі, за даними дослідницької компанії Statista, TikTok має понад 1,5 мільярда активних користувачів щомісяця.

Источник: ukrinform.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Індії бойовики напали на туристичний табір, є поранені

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua