News.ua


Брускетта з помідорами: класичний італійський рецепт

Август 28
08:30 2023

Брускетта – класична італійська закуска, що складається з обсмаженого на грилі або підсмаженого хліба, натертого свіжими зубчиками часнику. Часто її доповнюють овочами чи м’ясом та сиром – і виходить чудова закуска.

Зазвичай брускетту прикрашають помідорами, часником та базиліком, але її можна приготувати з м’ясом, сиром, овочами, рибою чи паштетом. 

СКЛАДОВІ

  • помідори – 6-7 шт.
  • червона цибуля — 1 шт.
  • часнику — 3-4 зубчики 
  • оливкова олія — ​​1 ст. л.
  • бальзамічний оцет – 2 ст. л. 
  • свіжий базилік — невеликий пучок
  • сіль та перець для смаку
  • багет – 1 шт. 
  • оливкова олія, для обсмажування
  • часник для натирання багету — 1 зубчик

ПРИГОТУВАННЯ

  • Наріжте кубиками помідори (бажано попередньо знявши з них шкірку), дрібно наріжте цибулю, подрібніть часник. Багет наріжте середньої товщини скибочками. 
  • Змішайте помідори, червону цибулю, часник, олію, оцет та базилік.
  • Викладіть скибочки багету на лист. Збризкайте оливковою олією. Смажте до хрусткої скоринки.
  • Натріть кожну скибочку хліба зубчиком часнику.
  • Викладіть на кожну скибочку багету томатну суміш і відразу ж подавайте.

Источник: storinka.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Стійкість українців уже стала феноменом, але про неї треба дбати — Зеленська

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua