News.ua


Ярмоленко отримав несподіване повідомлення від лідера Вест Гема

Август 03
09:32 2018

Український плеймейкер Вест Гема Андрій Ярмоленко отримав на свою адресу приємні слова від партнера по лінії атаки. Форвард збірної Австрії і "молотобійців" Марко Арнаутович відправив загальний меседж новачкам Вест Гема: "Зараз настав час для всіх футболістів, які прийшли сюди, показати, на що вони здатні".

Арнаутович, який забив 5 голів у 4-х літніх спарингах, оцінив своїх нових партнерів у розмові з офіційним сайтом лондонського клубу.

"Ми багато знаємо про Джека Уілшера та його роботу в АПЛ за всі ці роки. Фредерікс і Діоп є новими особами для мене. Я не бачив їх раніше, але після спільної тренувальної роботи можу сказати, що у них є певна якість. Зрештою, інакше б їх тут не було.

Всі знають, хто такий Андрій Ярмоленко і що він витворяв в Україні. Він провів багато матчів у Лізі чемпіонів і показав свій клас проти великих команд.

Я також чув багато хороших відгуків про Фабіана Бальбуену, який прибув з Бразилії. Він був гравцем сезону у всій лізі.

Ті, хто грали в італійській Серії А, знають, на що здатний Феліпе Андерсон. Ми заплатили за нього великі гроші і переконані, що він може робити чудові речі в атаці", – розповів Арнаутович, який міг би грати і на позиції Ярмоленка, але почав феєрити на місці центрфорварда, якого може зіграти і знаменитий мексиканець Чічаріто.

Ярмоленко співає у Вест Гемі Сердючку

Новачок лондонського Вест Гема український плеймейкер Андрій Ярмоленко знайомить своїх нових одноклубників з українською культурою.
21-річному французькому захиснику "молотобійців" Іссі Діопу Ярмоленко включив один з хітів української естради пісню Вєрки Сердючки "Все буде добре!".

Діоп пісню, оцінив і дуже сміявся, почувши її.

Зазначимо, що Ісса також приєднався до Вест Гема влітку 2018 року, перейшовши в лондонський клуб з французької Тулузи.

Цікаво, що автором відео є водій машини, в якій їхали футболісти. Водій автомобіля знімав ролик прямо на ходу. Відео в instagram виклав Ісса Диоп!

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, фінти Ярмоленка за Вест Гем підірвали мережу.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Смартфон iPhone 16 може вийти у новому зеленому кольорі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua