News.ua


Хавбек збірної України розповів, чому вирішив перебратися до Чехії

Июль 17
11:50 2017

Півзахисник збірної України та екс-гравець Дніпра Руслан Ротань розповів про причини свого переходу в чеську Славію, адаптацію в команді і підготовку до Ліги чемпіонів.

"Варіант зі Славією мені запропонував футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло. Подзвонив, сказав, що є такий інтерес. Запитав, чи є у мене бажання пограти в єврокубках. Я відповів позитивно, адже для будь-якого футболіста найголовніше — спортивна мотивація, а Славія вже незабаром стартує в Лізі чемпіонів. Міг перейти в луганську Зорю на правах оренди, але вибрав Славію.

Чи мріяв грати за кордоном? Всі ми про це мріяли. Звичайно, я не думав, що опинюся там в 35 років, але таке футбольне життя. Мені здавалося, що я вже нікуди не поїду, але хто ж знав, що Дніпро потрапить в таку ситуацію. Тут, в Чехії, все по-іншому. Можна сказати, що всю свою кар'єру я відіграв, по суті, в одній команді, тому для мене це незвично.

Колектив тут дуже хороший, веселий, зі своїми традиціями. Чеська мова відсотків на 40 перегукується з української, так що в спілкуванні особливих проблем немає. Мені пощастило, що якраз разом зі мною в Славію прийшов Ян Лаштувка. У неділю, після контрольного матчу з Ніццою, у нас був командний вечерю. Довелося заспівати пісню "Воїни світла".

Ліга чемпіонів? Стоїть завдання потрапити в груповий турнір, тому треба проходити суперника, будь то БАТЕ або Алашкерт. Вірменський колектив для мене поки темна конячка, а білоруську команду всі ми добре знаємо. Подивимося, хто з них стане нашим суперником", — цитує слова екс-капітана збірної України портал zbirna.com.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що відомий український футболіст відзначився другим голом за новий клуб.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Журналистам открыли допуск в Верховную Раду

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua