News.ua


В Одесі затримали чоловіка, який зарізав підлітка за відмову закурити

Май 08
11:27 2024


В Одесі поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передає Укрінформ. 

За даними слідства, ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попросили у них закурити. Через відмову розпочалася сварка та бійка. Один з підлітків встиг розпилити на кривдників сльозогінний балончик, викликати приватну охоронну фірму на допомогу та втекти. Другий школяр у той час отримав ножове поранення у груди.

«Коли побитий юнак повернувся, його приятель лежав на землі у крові, а компанії незнайомців вже не було. Він викликав «швидку». Приїхали охоронці, намагались надати пораненому одеситу долікарську допомогу, але він помер до приїзду медиків», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд арештував підозрюваного у вбивстві підлітка на станції столичного фунікулера

Попередньо, смерть хлопця настала в результаті травми серця та гострої крововтрати. Точна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

У поліції повідомили, що затримали підозрюваного у вбивстві 24-річного жителя Харкова, який орендував квартиру в Хаджибейському районі Одеси. Він розповів, що викинув знаряддя злочину на козирок над під’їздом житлового будинку неподалік від місця події. Правоохоронці вилучили ніж та разом з іншими речовими доказами скерують на експертизу.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: В Ужгороді поліція встановлює причини смерті старшокласника

Зазначається, що за фактом побиття другого підлітка розпочато провадження за статтею 125 ККУ.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі затримали 36-річного безхатченка в інвалідному візку, який 29 квітня в центрі міста зарізав знайомого за мобільний телефон.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Тиждень в Україні почнеться без опадів, удень до +26°

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua