News.ua


Визначилася суперниця Світоліної на Rogers Cup

Август 08
13:22 2018

Перша ракетка України і п'ята ракетка світу Еліна Світоліна зіграє на Rogers Cup проти спортсменки з Румунії Міхаели Бузернеску. Матч відбудеться 8 серпня о 19:30 за місцевим часом.

Rogers Cup проходить в Монреалі (Канада) з 6 по 12 серпня. Призовий фонд турніру в цьому році становить $2,8 млн.

Визначилася позиція Світоліної в новому рейтингу WTA

Перша ракетка України і п'ята ракетка світу Еліна Світоліна зберегла свою позицію в оновленому рейтингу WTA. Світоліна залишилася на п'ятій позиції.

В оновленій версії чемпіонської гонки від 6 серпня росіянка Дар'я Касаткіна опустилася на сьоме місце, пропустивши вперед американку Слоан Стівенс. Крім того, до першої десятки увійшла бельгійка Елісе Мертенс.

Оновлений рейтинг WTA:

1 (1). Сімона Халеп (Румунія) – 5415
2 (2). Анжеліка Кербер (Німеччина) – 4916
3 (3). Кароліна Возняцкі (Данія) – 3910
4 (4). Петра Квітова (Чехія) – 3567
5 (5). Еліна Світоліна (Україна) – 3060
6 (7). Слоан Стівенс (США) – 2703
7 (6). Дарина Касаткіна (Росія) – 2688
8 (8). Кароліна Плішкова (Чехія) – 2582
9 (11). Елісе Мертенс (Бельгія) — 2 462
10 (9). Гарбінє Мугуруса (Іспанія) — 2378

Світоліна поділилася планами на найближче майбутнє

Еліна Світоліна поділилася планами на найближче майбутнє, і розповіла, чому майже не грає на маленьких турнірах.

"Звичайно, дуже прикро, що так вийшло на Вімблдоні. Але, якщо чесно, велика загадка, чому так багато програли в перших двох колах.

Ми разом з командою намагаємося щось робити, намагаємося знайти той шлях, який принесе мені успіх на таких турнірах. Я дуже мотивована щось пробувати і міняти, але, на жаль, поки це не дає результатів. Але ми будемо рухатися вперед. Я не можу сидіти в засмучених почуттях, тому що це мені не допоможе пробитися і зіграти краще на наступному турнірі Grand Slam. Залишається тільки виходити на корт і тренуватися.

Мета до кінця цього року — як можна краще грати кожен турнір, на кожен з них у нас стоїть найвище завдання, це завжди перемога. Для мене найважливіше — бути фізично в хорошій формі, без травм. Тому що в другій половині сезону буде більше турнірів, які мають значний вплив на рейтинг. І, звичайно ж, залишився ще один Grand Slam в Нью-Йорку. Ми будемо готуватися якнайкраще і постараємося зіграти на 100%.

Може бути, я зіграю один турнір 250 тисяч і то ближче до кінця року, будемо дивитися, як я буду рухатися по рейтингу. Але ми з командою вважаємо, що це вірний вибір, ми не будемо фокусуватися на маленьких турнірах, тому що завдання стоїть тільки на турнір Grand Slam", — передає слова Світоліной Xsport.ua.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Світоліна розповіла про свій щасливий талісман.

Фото – Jimmie48 Photography

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua