News.ua


Визначилася найкраща збірна Північної і Центральної Америки

Июль 27
11:52 2017

У середу, 26 липня, відбувся фінальний матч Золотого Кубку КОНКАКАФ-2017, в якому збірна США здолала команду Ямайки (2:1) і завоювала шостий титул в історії турніру.

Рахунок в матчі перед самим свистком на перерву відкрив форвард США Джозі Алтідор, точно пробивши під поперечину зі штрафного. Але, варто зазначити, що команда Ямайки не здалася, а зуміла відігратися практично відразу ж після перерви, завдяки голу Джі-Вона Вотсона.

Однак підтримка рідних трибун все-таки допомогла США здобути перемогу — за дві хвилини до кінця основного часу матчу форвард Джордан Морріс скористався невдалим виносом суперника і приніс перемогу своїй збірній.

США — Ямайка 2:1
Голи: Алтідор, 45, Морріс, 88 — Вотсон, 50

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що український хавбек Манчестер Сіті взяв участь у розгромі Реала.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Італія виділяє €42,5 мільйона на відновлення пам’яток архітектури в Одесі — угоду підпишуть в середу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua