News.ua


Українець Руденко розповів про спаринги з Кличком, Ф’юрі і Повєткіним

Июль 01
13:22 2017

Український боксер Андрій Руденко (31-2, 19 КО) дав обширне інтерв'ю, в якому розповів про свої спаринги з найкращими боксерами світу:

"Ф'юрі? Він навіть під час спарингу розмовляє, показує всякі жести, творить таке, що дуже складно собі уявити. Може пропустити удар і показувати, що його треба ще бити. Або прямо під час спарингу починає розповідати анекдот, робить гримаси, просто по залу ходить і сам з собою говорить. Спочатку це навіть цікаво, але потім стає вже неприємно.

Також я був два рази в тренувальному таборі Володимира Кличка, але вже не згадаю, перед якими боями. А до Повєткіна я приїжджав на спаринги перед його боєм з Карлосом Такамом. У Саші відмінна команда, відчував себе як вдома. Проводили з Повєткіним по чотири-шість раундів за тренування.

Коли спаррингуешь з Повєткіним, з Кличко, з Ф'юрі, починаєш рости, починаєш розуміти, що можеш працювати з боксерами з першої десятки рейтингу. Щось виносиш для себе в плані техніки. Боксуєш з Ф'юрі — розумієш, що не можна стояти, інакше він буде працювати на тобі як на мішку, треба "вмикати" ноги. Боксуєш з Повєткіним — бачиш, що він духовитий боксер, який буде йти до кінця, і що під його удар не можна підставлятися", — сказав Руденко.

Нагадаємо, що 1 липня в Москві (Росія) український боксер Андрій Руденко проведе бій проти росіянина Олександра Повєткіна (31-1, 23 КО). На кону бою Руденко — Повєткін буде стояти два чемпіонські пояси: WBO International і WBА International.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що букмекери майже не залишають шансів українському боксеру Руденку в бою з Повєткіним.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Техника быстрого восстановление после стресса

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua