News.ua


Тренер німецької команди дозволяє своїм гравцям курити і пити колу

Июль 06
12:20 2017

Головний тренер футбольного клубу Ганновер-96 Андре Брайтенрайтер зізнався, що спокійно ставиться до деяких речей, які дозволяють собі його підопічні поза полем.

Так, Брайтенрайтер вважає, що футболісти можуть дозволити собі їсти нутеллу в першій половині дня, а також пити колу ввечері. Кром того, тренера навіть не особливо буде хвилювати, якщо хтось із його підопічних буде курити.

"Іноді на сніданок можна дозволити собі і нутеллу. Адже всі ми люди. Мені здається, що в нашій команді немає жодного футболіста-курця. Але якщо хтось із них і палить, то мене це абсолютно не хвилює. У цьому питанні я абсолютно спокійний. Навіть якщо вони ввечері випивають по два літри кока-коли, головне, щоб на полі вони здійснювали відповідну роботу", — цитує тренера портал Goal.com.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що англійська фанатка присвятила своє тіло тренеру Манчестер Юнайтед.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На скріншоти з гри GTA 6 можна буде глянути вже наступного тижня

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua