News.ua


Оголошена дата фінального бою боксерської Суперсерії у середній вазі

Июль 26
11:21 2018

Фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) у другій середній вазі між чемпіоном світу за версією WBA Super Джорджем Гроувзом (28-3, 20 КО) і Каллумом Смітом (24-0, 17 КО) відбудеться 29 вересня 2018 року.

Як повідомляє ESPN, поєдинок відбудеться в Джидді, Саудівська Аравія.

Спочатку планувалося, що цей поєдинок відбудеться в липні, але Гроувз отримав травму, після чого бій відклали.

Нагадаємо, організатори повідомили, що другий сезон World Boxing Super Series пройде у суперлегкій вазі і вже оголосили всіх учасників.

Новий сезон боксерської Суперсерії залежить від Усика

Стало відомо, що доля третього турніру, який планують провести в суперважкій вазі, залишається в руках абсолютного чемпіона у важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО), тому з його оголошенням поки тягнуть.

Раніше з'являлися чутки про те, що третім дивізіоном у другому сезоні Суперсеріі знову буде важка вага. Але тут головне, щоб Олександр Усик, який став абсолютним чемпіоном, відмовився від своїх поясів.

"Якщо Усик не відмовиться від титулів, то втрачається весь сенс, вся ідея. Переговори можуть початися в будь-який момент. Якщо другий сезон пройде у важкій вазі, то мій підопічний Кшиштоф Гловацьки обов'язково візьме в ньому участь", — вже заявив польським ЗМІ промоутер Анджей Василевський.

Промоутер навіть назвав попередній склад учасників другого сезону: крім Гловацьки тут Максим Власов з Росії, Кевін Лерена з ПАР, Майріс Бріедіс з Латвії, Юніер Дортікос з Куби.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Усик розповів, кого хотів би бачити своїм тренером.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

З початку року до держбюджету залучено понад 155 мільярдів від розміщення ОВДП

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua