News.ua


Неймар розповів про своє майбутнє в Реалі

Июль 20
12:52 2018

Бразильський форвард ПСЖ Неймар заявив, що не збирається йти з клубу цього літа, повідомляє FOX Sports.

"Я залишаюся в ПСЖ. Я перейшов в цей клуб заради нового виклику і досягнення результатів. Сподіваюся, ми проведемо успішний сезон. Преса любить провокувати чутки, але всім відомо, як багато для мене значить ПСЖ", — заявив Неймар.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що Неймар може перейти в мадридський Реал.

Неймар став найкращим гравцем Чемпіонату світу 2018

Кращим гравцем чемпіонату світу по середньому InStat Index став 26-річний форвард збірної Бразилії Неймар, який набрав 404 бали.

Незважаючи на те, що збірна Бразилії вибула ще на стадії чвертьфіналу, Неймар так і залишився лідером за кількістю створених гольових моментів (24).

Для порівняння, у бельгійця Кевіна де Брюйне і англійця Кірана Триппье по 16 створених гольових моментів. Також Неймара ніхто не зміг обійти за кількістю ударів (26) і ударів у площину воріт (13).

Неймар став кращим гравцем при підведенні підсумків сезону до чемпіонату світу (InStat Index — 450).

Звитяга Бразилії у Росії

2 липня в Самарі відбувся матч 1/8 фіналу чемпіонату світу, в якому збірна Бразилії перемогла з рахунком 2:0 збірну Мексики.

В 1-му таймі команди голів не забивали, а в другій пентакампеоне зробили свою справу. Спочатку на 51-й хвилині Неймар вивів бразильців вперед, а потім на 88-й хвилині Роберто Фірміно, який вийшов на заміну, з пасу того ж Неймара подвоїв перевагу "селесао"!

2:0 — впевнена перемога Бразилії (до речі третя з таким рахунком на цьому мундіалі) і тепер латиноамериканці у чвертьфіналі зіграють з Бельгією, яка перемогла Японію.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, у матчі 1/8 фіналу ЧС-2018 Франція перемогла Аргентину (4:3).

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Фінські вчені вважають, що витік метану з «Північних потоків» не загрожує клімату

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua