News.ua


НБА: Найкращий гравець фіналу відмовився від великих грошей заради своєї команди

Июль 04
09:51 2017

MVP фінальної серії форвард Голден Стейт Ворріорс Кевін Дюрант уклав новий контракт з клубом.

Як повідомляє ESPN, угода розрахована на два роки, за які лідер Воїнів заробить 53 мільйони доларів. У контракті також буде прописана опція гравця на другий рік, якою Дюрант, швидше за все, скористається наступного літа і стане необмеженим вільним агентом.

Варто відзначити, що Дюрант раніше відмовився від 28 мільйонів, які покладалися йому за сезон-2017/18, а також від інших ще більш привабливих пропозицій.

Форвард міг підписати максимальну угоду на 34 мільйони, проте відмовився від цих грошей заради того, щоб його команді вдалося зберегти інших ключових гравців — Шона Лівінгстона і Андре Ігудалу.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що один з найкращих гравців НБА вирішив перебратися в більш перспективну команду.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ЗМІ з’ясували причину конфіденційного візиту Ілона Маска до Китаю

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua