News.ua


Макгрегор назвав Путіна одним з найбільших лідерів нашого часу

Июль 16
12:52 2018

Екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-3) прибув до Москви (Росія) на фінал ЧС-2018. Там Макгрегор зустрівся з президентом РФ Володимиром Путіним.

Спільне фото він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні я відвідав фінал чемпіонату світу як гість російського президента Володимира Путіна. Ця людина — один з найбільших лідерів нашого часу, і я був удостоєний честі бути присутнім на такій знаменній події разом з ним. Це була честь для мене, містер Путін. Дякую вам, прийміть вітання з неймовірним чемпіонатом світу", — підписав фото Магрегор.

Today I was invited to the World Cup final as a guest of Russian President Vladimir Putin. This man is one of the greatest leaders of our time and I was honored to attend such a landmark event alongside him. Today was an honor for me Mr. Putin. Thank you and congratulations on an amazing World Cup. Россия вперёд!

Публикация от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Фінал ЧС-2018

Збірна Франції у фіналі чемпіонату світу перемогла збірну Хорватії (4:2). Пропонуємо цікаві факти цього поєдинку.

19-річний французький фрвард Кіліан Мбаппе став другим наймолодшим футболістом, який забивав у фіналі Мундіалю. Кращий показник тільки у легендарного бразильця Пеле, який у 17 років відзначився голом у фіналі чемпіонату світу-1958.

На 18-й хвилині нападник Хорватії Маріо Манджукич забив м'яч у свої ворота. Це перший автогол в історії фіналів ЧС.

Також Манджукіч став лише п'ятим гравцем, який забивав у фіналі ЧС і Ліги чемпіонів. До нього це вдавалося Ференцу Пушкашу, Золтану Цибору, Герду Мюллер і Зінедіну Зідану. Крім того, форвард Ювентуса всього лише другий гравець в історії, який забив у власні та чужі ворота на ЧС. До цього єдиний раз це виходило у голландця Ерні Брандтса в матчі з Італією на ЧС-1978.

Грізманн реалізував перший пенальті в історії фіналів ЧС, який був призначений за допомогою системи VAR. Це рішення прийняв арбітр Нестор Пітана. На груповому етапі гравець Атлетико реалізував перший пенальті, призначений за допомогою відеоповторів на чемпіонатах світу взагалі. Це сталося в грі з Австралією (2:1).

Збірна Хорватії зрівняла рахунок у першому таймі фіналу ЧС-2018 проти Франції. На 28-й хвилині гол забив півзахисник Іван Перішич. Хорватія у всіх матчах плей-офф чемпіонату світу пропускала першою, але відігравалася: в 1/8 фіналу проти Данії (1:1, перемога по пенальті), у чвертьфіналі проти Росії (2:2, перемога по пенальті), в 1/2 фіналу проти Англії (2:1 у додатковий час), тепер і у фіналі.

Також вперше з 1986 року в фіналі чемпіонату світу було забито більше трьох м'ячів. Тоді у фіналі ЧС -1986 Аргенітна виграла у ФРН з рахунком 3:2.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, президент Хорватії затусила в Сочі зі своїми улюбленцями.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Швеция подготовила изменения для беженцев из Украины

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua