News.ua


Ейдман: заради чого була вся ця брехня?

Декабрь 01
05:44 2017

Ейдман: заради чого була вся ця брехня?
Як інформує replyua.net, російський політичний оглядач Ігор Ейдман на власній сторінці в Фейсбук прокоментував шикарне весілля, влаштоване доньці судді з Краснодару.
Як вже раніше повідомлялось, у соціальних мережах активно обговорюється шикарне весілля дочки краснодарської судді Олени Хахалєвої. За оцінками журналістів, на нього було витрачено більше двох мільйонів доларів США. З цих коштів більше чотирьохсот тисяч було заплачено артистам, які виступали перед гостями. За чутками, свято відвідали Йосиф Кобзон, Микола Басков, Валерій Меладзе та Віра Брєжнєва. Сама суддя оцінки журналістів заперечує, наголошуючи, що було витрачено «всього лише п’ять мільйонів рублів».
Ейдман зауважує, що ця історія доволі сильно розвеселила його, адже вона яскраво висвітлює цінності переважної більшості російських чиновників. Уявляєте, їй все життя доводилось лицемірити, брати і давати хабарі, ризикувати, брехати, принижуватись перед начальством і принижувати підлеглих, викручуватись, писати неправосудні вироки. А заради чого всі ці титанічні зусилля? Як виявилось, заради того, щоб на весіллі своєї дочки побачити дебільні пики Баскова і Кобзона, — підсумовує політолог.

Источник: replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что такое аспирин и зачем его используют

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua