News.ua


У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

Апрель 29
07:13 2024

«Самсунг» подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента південнокорейського техногіганта Хон Пака з учасниками консультативної ради Samsung Health у портативні девайси.

Подробиці

Монітор рівня цукру в крові може стати головною «родзинкою» Galaxy Watch 7. Ця опція може бути корисною для осіб з діабетом та фанатів здорового способу життя. Чутки також вказують на те, що багато інших розробників пристроїв на чолі з Apple також працюють над аналогічною функцією.

Хон Пак у січні цього року натякав на можливість включення опції виміру цукру в крові до майбутніх портативних аксесуарів південнокорейського техногіганта. Ця технологія позиціонується як безперервна і неінвазивна, що полегшить її використання.

В даний час невідомо, чи монітор рівня цукру в крові доступний у всіх моделях Galaxy Watch 7 або тільки в топових версіях.

Експерти, тим часом, попереджають про потенційні складнощі Samsung з регулятивними питаннями у разі класифікації аксесуара як медичний пристрій.

Найближчий форум Samsung Unpacked анонсовано на 10.07.2024. На ньому очікується подання більш докладних відомостей про Galaxy Watch 7 та його можливості.

Источник: prostomob.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Безпекова угода між Україною і США може бути підписана за кілька тижнів — Блінкен

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua