News.ua


Віконний ремонт у Києві від Vizer допоможе покращити комфорт вдома

Октябрь 24
17:10 2023

При появі проблем із віконною системою – потраплянні холоду та вітру крізь щілини, складнощах з закриванням, зношенні фурнітури тощо – варто звернутися до професіоналів, які ретельно перевірять стан конструкції та зможуть швидко виявити помилки у її функціонуванні.

Ремонт вікон будь-якого рівня складнощів пропонує спеціалізована компанія Vizer. Ми гарантуємо відновлення металопластикових систем і їхню подальшу стабільну роботу. Також консультуємо щодо правильного догляду за вікнами, що зробить термін служби конструкції довшим і якіснішим.

Заміна стеклопакета

Заміна склопакетів – поширена послуга, яка може знадобитися в разі пошкодження рами, появи тріщин на склі, накопиченні конденсату, протіканні води з вулиці до оселі. Майстер оцінить ступінь втрати конструкцією функціональності та запропонує потрібний ремонт. При необхідності повної заміни склопакета рекомендуємо встановити систему з поліпшеними характеристиками, такими як:

  • покращений теплоізоляційний варіант кріплення скла з утепленням контактних елементів;
  • насичений інертним газом міжпакетний простір, що не допускає руху тепла чи холоду крізь поверхню скла;
  • спеціальне напилення на поверхні скла, що допомагає утримувати тепло всередині приміщення та регулювати ступінь освітлення.

Замовляючи ремонт вікон у Києві, варто потурбуватись і про антивандальність конструкції – убезпечити її від дій зловмисників можна завдяки посиленому механізму закривання стулок. А встановлення склопакету з мінімальним пропусканням агресивних звукових хвиль допоможе створити затишну атмосферу в житлі, що знаходиться в епіцентрі руху транспорту та пішоходів або роботи промисловості.

Ремонт вікон: основні види дефектів і ціни

Найпростіші та найдешевші види ремонтних робіт – заміна фурнітури, корекція роботи механіки стулок. Дещо дорожчі послуги з аварійного професійного відкривання системи в разі несправності внутрішнього механізму. Ціна на ремонт вікон залежить від складності дефекту та вартості матеріалів для його усунення. Vizer пропонує наступні види послуг:

  • відновлення геометрії вікна;
  • заміна ущільнювачів;
  • регулювання, змащування та чистка віконного механізму;
  • усунення проблеми провисання;
  • герметизація;
  • встановлення та заміна відливів, підвіконь;
  • монтаж укосів тощо.

Рекомендуємо регулярно виконувати комплексне обстеження системи та проводити її корекцію. Такі заходи дозволять уникнути неприємностей з експлуатацією та несподіванок під час закривання вікон, особливо в зимовий період.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна і НАТО досягли найбільшого рівня відносин — Зеленський

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua