News.ua


ЗСУ на півдні знищили понад 30 загарбників і три склади боєприпасів

Июнь 10
02:26 2022


Протягом минулої доби українські військові на південному напрямку знищили 33 російських агресорів, кілька одиниць техніки та три склади боєприпасів.

Про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Обстановка в нашій операційній зоні залишається стабільно напруженою.

Противник веде бойові дії на займаних рубежах, укріплюється та мінує підступи до своїх позицій. Сил, ресурсів та мотивації вести наступальні дії не має», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що українською авіацією завдано серії ударів по опорному пункту, місцям скупчення техніки та особового складу, по налаштованій понтонній переправі та польовим складам противника в п’ятьох різних населених пунктах Херсонщини.

За результатами авіаударів та виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань знищено 33 загарбники, реактивну систему залпового вогню «Град», кілька одиниць броньованої техніки, три склади боєприпасів та два — пально-мастильних матеріалів. Решта ворожих втрат уточнюється.

Читайте також: У зоні ООС захисники відбили сім ворожих атак і знищили десять танків

Також, указують в ОК «Південь», корабельне угруповання чорноморського флоту тримає напоготові до здійснення ракетних ударів чоитри надводні кораблі та один підводний човен, разом з ними на чергуванні один ВДК.

«А отже, загроза ракетних атак залишається, вірогідність морської десантної операції – вочевидь поставлена на паузу», — підсумовують в ОК «Південь».

Фото: Генштаб ЗСУ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Одещину летять «Шахеди» — Повітряні сили

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua