News.ua


Зеленський: Війна розділила людей на тих, хто за Україну та тих, хто проти

Август 27
20:16 2023

Розв’язана Росією в Україні війна чітко розділила людей та політиків не за приналежністю до тієї чи іншої політичної сили, а за тим, підтримують вони країну чи проти неї.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю Наталії Мосійчук, повідомляє Укрінформ.

«У мене позиція системна по парламентаріях. Якщо є будь-який доказ (корупції чи зради — ред.). – і тут я вдячний журналістам за те, що вони виявляють, бо у мене немає часу на це. Війна розділила людей не на партії, так само про міста. Так само і місцева влада, війна розрідила людей на тих, хто за Україну і хто проти», — сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський запропонує Раді прирівняти корупцію до державної зради

Він нагадав, що на початку повномасштабного вторгнення збирав на зустрічі представників усіх політичних сил та бізнесу та зазначав, що у всіх нині має бути одна мета – Україна. Тому необхідно спільно шукати можливості задля посилення нашої армії, працювати, аби державний бюджет поповнювався, аби не було фінансових дірок і щоб Україна вистояла, наголосив глава держави.

«І мені все одно, якого кольору (представником якої політичної сили є — ред. ) людина у парламенті, або якого кольору людина у Кабміні. Мені все одно, звідки він чи вона…. Всі сьогодні або синьо-жовті, а значить українські, або ніхто», — додав Президент.

Він зауважив, що зі зрадниками та хабарниками у владі нині розмова коротка: якнайшвидше позбавити мандата, звільнити. «А далі вже люди будуть самі розбиратися, коли будуть інші вибори. А зараз вибір один – Україна, і треба захистити, не дати її знищити», — сказав Зеленський.

Читайте також: Деякі енергетичні об’єкти повинні повернутися під контроль держави — Президент

Водночас Президент закликав українців до єднання заради перемоги, а також не влаштовувати свого роду «катувань» тих чи інших людей у соціальних мережах. «Є таке Фейсбук-катування. Є таке. Україна розділена у Фейсбуці і Україна об’єднана офлайн – ось що відбувається», — сказав глава держави та підкреслив, що не має претензій саме до цієї мережі, а йдеться про ситуацію у соціальних мережах загалом.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський пообіцяв ініціювати перед парламентом прирівняти корупцію до державної зради під час дії режиму воєнного стану.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єрмак — про наміри РФ зірвати Саміт миру: Найближчі 1,5 місяця будуть непростими для України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua