News.ua


Зеленський про кадрові рішення: Відповідні кроки будуть і надалі

Январь 25
00:57 2023

Президент Володимир Зеленський наголосив, що ухвалені у вівторок кадрові рішення — “чергові”, а відповідні кроки будуть і надалі.

Про це у своєму зверненні наприкінці 335-го дня повномасштабної війни сказав Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: ОП

“Сьогодні суспільство побачило чергові кадрові рішення, які були ухвалені. Я підкреслю це слово – «чергові». Відповідні кроки будуть і надалі – кожен із них суспільство побачить і, я впевнений, підтримає. Будь-яка внутрішня проблематика, яка заважає державі, прибирається й буде прибиратися. Це справедливо, це потрібно для нашого захисту й це допомагає нашому зближенню з європейськими інституціями”, —  зазначив Зеленський.

Читайте також: Кабмін погодив звільнення п’яти голів ОВА

Він додав, що “нам потрібна міцна держава, і Україна буде саме такою”.

“І сьогодні своїм указом я ввів у дію ще одне рішення РНБО. Деталі – згодом”, —  повідомив Зеленський.

Як повідомлялося, 24 січня Президент Володимир Зеленський звільнив голів п’яти обласних державних адміністрацій, а також Кирила Тимошенка із посади заступника керівника ОП, замість якого призначив Олексія Кулебу. 

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Президент Литви підтримав ідею повернення в Україну чоловіків мобілізаційного віку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua