News.ua


Загарбники готують «екскурсії» у РФ для українських підлітків до 9 травня

Апрель 14
05:05 2024


Окупанти готують масштабні «екскурсії» українських підлітків на свято 9 травня у РФ.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Окупанти продовжують промивати мізки українським дітям на ТОТ. Готують масштабні «екскурсії» українських підлітків на свято 9 травня до РФ. Спекуляції на трагедії дозволяють Кремлю мілітаризувати своє населення та виправдовувати свою фашистську політику”, — написав Федоров.

За його словами, загарбники змушують українських школярів з ТОТ на уроках праці робити обереги для російських військових. Раніше окупанти примушували учнів писати листи ворожим солдатам.

Читайте також: Вперше на строкову службу в армію РФ почали брати українців із нових захоплених територій

Федоров нагадав, що навчальний тиждень у школах на ТОТ розпочинають з підняття ворожого прапору та слухання гімну РФ. Окупанти використовують дітей як інструмент своєї пропаганди, порушуючи не тільки їхні права, а й міжнародні стандарти освіти та виховання.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупованому Луганську викладачів української мови та літератури примусово перепрофілюють на вчителів російської.

Фото ілюстративне

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Мексиці виявили тіла трьох туристів з Австралії та США

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua