News.ua


За суперників «Динамо» в Лізі конференцій гратиме ексфутболіст «Барселони»

Август 09
12:24 2023


Іспанський захисник Мартін Монтоя підписав дворічний контракт з грецьким футбольним клубом «Аріс» (Салоніки), який є суперником київського «Динамо»  у 3-у  кваліфікаційному раунді Ліги конференцій УЄФА. 

Про це повідомляє офіційний сайт команди, передає Укрінформ. 

«Не люблю багато розмовляти, вважаючи за краще доводити все на поле. І не можу дочекатися, коли одягну футболку своєї нової команди. Для мене велика радість і честь стати частиною сім’ї «Аріса», і можу пообіцяти, що буду віддавати всі свої сили в кожному матчі», — сказав Монтоя після підписання контракту.

32-річний Монтойя — випускник футбольної академії «Барселони». В іспанській Ла Лізі він дебютував у віці 20-ти років у квітні 2011-го.

Протягом чотирьох років у складі «Барселони» захисник провів 67 матчів у всіх турнірах, забив 2 м’ячі і зробив 12 асистів. Він тричі став чемпіоном Іспанії, виграв двічі Кубок Іспанії, Суперкубок країни і Лігу чемпіонів. 

Читайте також: Динамо відправилось до Греції на матч з «Арісом»

Як повідомляв Укрінформ, перший матч між «Арісом» та «Динамо» пройде у Салоніках 10 серпня. Обслужить зустріч міжнародна бригада суддів на чолі з австралійцем Джарредом Джиллетом.

Гра у відповідь відбудеться 17 серпня у Бухаресті (Румунія). 

Фото: facebook.com/arisfootballclub.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ШІ знайшов революційний метод діагностики остеоартриту

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua