News.ua


В Україні 5-8 вересня відбудеться «Фестиваль думок» — Міносвіти

Сентябрь 05
06:07 2022


В Україні 5-8 вересня в онлайн-форматі відбудеться “Фестиваль думок”, у межах якого передбачені дискусії на суспільно важливі теми.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

У МОН поінформували, що теми обговорення “Фестивалю думок” будуть цікаві активній молоді, освітянам, історикам, соціологам, працівникам сфери культури.

Дискусії відбуватимуться щоденно з 17:00 до 18:30.

Так, 5 вересня, у понеділок пройде дискусія для молоді та молодіжних працівників на тему “Молодь і війна: як страх перетворити на силу?”. Реєстрація на дискусію.

Дискусія для культурних активістів, освітян, журналістів, представників громадських організацій “Чому і кому потрібен театр під час війни?” відбудеться 6 вересня, у вівторок. Реєстрація на дискусію.

Дискусія для вчителів, студентів, представників медіа, істориків, психологів, культурологів, громадян, зацікавлених у вивченні історії України та пошуку інформації про репресованих родичів “Чому після Пушкіна приходять “пушки”?” відбудеться 7 вересня, у середу. Реєстрація на дискусію.

Читайте також: Близько 50% шкіл облаштовані укриттями — Міносвіти

Дискусія для людей, які цікавляться історією Луганської області, а також для істориків, культурних діячів, представників медіа “Луганське перекотиполе. Люди, яких втрачав степовий край» пройде 8 вересня, у четвер. Реєстрація на дискусію.

Фестиваль думок започаткований в Україні у 2017 році та щорічно об’єднує експертів та громадських діячів навколо відкритих дискусій на актуальні теми. Цього року захід проходитиме в онлайн-форматі.

Організаторами “Фестивалю думок” є Благодійна організація “Благодійний фонд “Восток SOS” у партнерстві з естонською організацією MTÜ Mondo та при фінансовій підтримці ESTDEV – Estonian Centre for International Development.

Читайте також: На тимчасово захоплених територіях залишаються до 120 тисяч дітей — Верещук

Як повідомлялося, у рамках конференції в Празі, яка проходила з 31 серпня до 2 вересня, було організовано спеціальний “Форум для України”, де учасники обговорили повоєнне майбутнє України. Участь у дискусіях взяли політики та експерти з різних країн світу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Киеве запустили новую функцию оплаты проезда

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua