News.ua


В Порошенка захотіли підірвати відкритість і прозорість відшкодування НДС – журналіст

Апрель 20
21:28 2017

В Порошенка захотіли підірвати відкритість і прозорість відшкодування НДС - журналіст

Товариші адміністратори президента (і, звісно, президент власною особою), яким кортить стати адміністраторами реєстру НДС:

Ви думаєте, що тримаєте нас, українців, за ідіотів?

Вчора Дмитро Шимків, заступник голови АП, написав листа до ДФС з проханням дати ім доступ до новоствореного відкритого реєстру відшкодування НДС. Дуже плутано пояснюючи, що це, мовляв, “лише для читання”, “без можливості вносити зміни” і т.ін.

Це взагалі на кого розраховано?

Якщо реєстр ВІДКРИТИЙ, то все, саме собою, доступне для читання в он-лайні. Що ви ще там хочете “читати без права внесення змін”? Заходьте на сайт, натискайте посилання і читайте на здоров’я, що бажаєте.

Але ж правда у тому, що в АП захотіли фактично підірвати відкритість і прозорість відшкодування НДС. Розповідаючи про “лише читання” хочуть взяти реєстр НДС під фактичний контроль. І ДФС в особі Продана сьогодні надало ім таку можливість.

Зрада зрадюща. Заслуговує уваги також той факт, що ця атака несподівано почалась і успішно закінчилась синхронно з перебуванням президента у Великобританії, а міністра фінансів Данилюка у США.

Що маю з цього приводу сказати. Пане Президенте, ось ваша цитата стосовно відкритого реєстру НДС:

“Починаючи з 1 квітня все суспільство, нарешті, – бізнес, громадські активісти, – побачать відкритий реєстр ПДВ. Це те, чого вони не чекали 25 років. Це була таємниця за сімома печатками. Це було останнє від залишків “азаровщини”, які на цьому заробляли і робили політичну корупцію”.

Так от, можете її роздрукувати і віднести до вбиральні, де й використаєте за прямим призначенням: вона не варта й паперу на якому написана.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Одна з російських ракет впала за 15 кілометрів від кордону Польщі — Туск

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua