News.ua


В Іспанії отримали п’ять посилок із вибухівкою – глава Міноборони

Декабрь 01
17:26 2022


Терористи надіслали щонайменше п’ять листів-посилок з вибуховими пристроями на адреси різних об’єктів, в тому числі в Центр супутникового контролю Іспанії та на базу Торехонде Ордош. Поліція розслідує ці факти.

Як передає Укрінформ, про це повідомила на брифінгу в Одесі міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес.

«Наразі можу підтвердити, що отримано щонайменше п’ять листів-посилок з вибуховими пристроями. Вони були направлені на адресу різних об’єктів, в тому числі в Центр супутникового контролю і на базу Торехонде Ордош», — зазначила пані Роблес.

За словами міністерки, також учора був надісланий пакунок з вибуховим пристроєм до посольства України в Мадріді. Поліція здійснює відповідне розслідування за цими фактами.

«Однак хочу наголосити, що жодне з таких чи подібних дій не змінить чітке рішення Іспанії продовжувати підтримку України у відстоюванні територіальної цілісності та суверенітету», — акцентувала пані Роблес.

«У нас є чітке розуміння, що Україна зараз бореться за справедливу справу»,- резюмувала міністр оборони Іспанії.

Читайте також: В Іспанії конверт з вибухівкою отримала компанія, що виробляє зброю для України

Як повідомлялося, 16 листопада міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес заявила про план підготовки 2400 українських військовослужбовців протягом року в межах нещодавно затвердженої місії ЄС.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Какие факторы действительно влияют на здоровье зрения

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua