News.ua


Укрінформ проведе сьогодні онлайн-пресконференцію на тему вигнання росії з Ради Європи

Март 24
06:09 2022


24 березня об 11:00 відбудеться онлайн-пресконференція на тему: «Вигнання росії з Ради Європи, в чому історичність цього рішення. Підтримка України Конгресом місцевих і регіональних влад Ради Європи» (Zoom).

Організатором виступає Укрінформ.

Учасники: Борис Тарасюк — постійний представник України при Раді Європи; Світлана Богатирчук-Кривко — депутат Рівненської обласної ради; представник України в Палаті регіонів Конгресу, член Бюро Конгресу.

Журналісти зможуть поставити питання онлайн через ZOOM. Акредитація представників ЗМІ триватиме до 10:00 24 березня, для підтвердження на адресу [email protected] необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання, після чого буде надано доступ до посилання на захід в Zoom. Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Довідково. Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи одностайно, 109 голосами з 109 присутніх делегатів, ухвалив декларацію з рішучою підтримкою України, засудивши воєнну агресію росії. Декларацію було ухвалено як підсумковий документ за результатами дебатів щодо ситуації в Україні на 42-ій сесії Конгресу у Страсбурзі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что такое аспирин и зачем его используют

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua