News.ua


Україна вийшла з пенсійної угоди держав-учасниць СНД

Ноябрь 29
20:24 2022

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про вихід України з Угоди про гарантії прав громадян держав-учасниць СНД у галузі пенсійного забезпечення.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Здійснено вихід України з Угоди про гарантії прав громадян держав — учасниць Співдружності Незалежних Держав, вчиненої 13.03.1992 у м. Москві», — йдеться в повідомленні.

11 червня 2022 року росія вийшла зі згаданої угоди в односторонньому порядку.

Читайте також: Україна остаточно вийшла із залізничної угоди між країнами СНД

Як повідомлялося, з метою захисту національних інтересів та національної безпеки Україна денонсувала угоду між урядами України та російської федерації про уникнення подвійного оподаткування доходів і майна та попередження ухилень від сплати податків, про вихід України з угоди з СНД в боротьбі з незаконною міграцією, викхід з угоди з СНД про спільний аграрний ринок та вихід з угоди про увічнення пам’яті про мужність і героїзм народів СНД у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Міненерго й "Укренерго" розроблять проєкт справедливих графіків відключень світла – Шмигаль

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua