News.ua


У Молдові поблизу кордону з Україною виявили уламки «Шахеда»

Февраль 11
20:14 2024


У Молдові в районі молдовсько-українського кордону, неподалік від села Етулія Вулканештського району, прикордонна поліція виявила фрагменти безпілотного літального апарату типу Shahed.

Про це повідомляє NewsMaker, передає Укрінформ.

За інформацією молдовських прикордонників, район, де у неділю, 11 лютого, знайшли уламки бойового безпілотника, оточили, а дані передали компетентним органам.

«Ризику або небезпеки для населення в цьому районі немає, і влада вжила всіх необхідних заходів для підтримання громадського порядку, миру і безпеки. Є підозра, що виявлені уламки дрона є одним із безпілотників, збитих українською зенітною установкою», — повідомили в Прикордонній поліції.

Читайте також: У НАТО відреагували на повідомлення Румунії про знайдені уламки безпілотника

Повідомляється, що атака безпілотника сталася у ніч проти 10 лютого в Ізмаїльському районі, неподалік від кордону з Молдовою.

Як повідомляв Укрінформ, один із безпілотників, який Росія запустила в ніч проти 14 грудня 2023 року по Україні, порушив повітряний простір НАТО, упавши на території Румунії, через що Німеччина підняла по тривозі винищувачі Eurofighter.

МЗС Румунії викликало посла РФ у Бухаресті Валерія Кузьміна через цей інцидент.

Фото: border.gov.md

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Держаудитслужба виявила схему з виведення 119 мільйонів з ліквідованого банку "Січ" 

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua