News.ua


У Франції зафіксовано 30 тисяч пропозицій для розміщення біженців з України

Март 11
22:09 2022


У Франції зафіксовано близько 30 тисяч пропозицій для розміщення людей з України, які вимушені покинути державу у зв’язку з напад російської федерації. 

Про це повідомляє телеканал BFMTV, передає Укрінформ.

“На платформі “Я відданий Україні” зараз у нас близько 30 тисяч пропозицій житла”, – розповіла міністр житлового будівництва Франції Еммануель Варгон. 

За її словами, держава перевіряє на реальність кожну пропозицію, а також співпрацює з громадами та асоціаціями, щоб підтримати українців. 

“11 000 з них — це пропозиції, зроблені місцевою владою або державними чи приватними суб’єктами. Ще для трохи менше ніж 20 000 — це пропозиції від приватних осіб», – додала Еммануель Варгон. 

Як повідомляв Укрінформ, за даними заступниці Генерального секретаря ООН Розмарі Дікарло, кількість біженців з України сягнула 2,5 мільйони осіб. 

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна розгромила Азербайджан в матчі Золотої Євроліги з волейболу серед чоловіків

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua