News.ua


У центрі Одеси згорів ресторан

Октябрь 31
20:13 2022


В Одесі, на вулиці Грецькій, 32 рятувальники ДСНС протягом двох годин гасили масштабну пожежу в будівлі ресторану «Нікос». Персонал та відвідувачі не постраждали, оскільки залишили приміщення площею 300 кв. м відразу після займання.

Про це повідомляє в Фейсбуці пресслужба облуправління ДСНС, передає Укрінформ.

«Повідомлення про задимлення у ресторані «Нікос» по вулиці Грецькій надійшло до Служби порятунку о 15 год. 54 хв. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що відкритим полум’ям горить дах і другий поверх двоповерхової будівлі ресторанного типу. Відвідувачі та персонал закладу самостійно вийшли з будівлі до прибуття підрозділів ДСНС», — йдеться у повідомленні.

У центрі Одеси згорів ресторан Фото: ДСНС

Зазначається, що через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів зору і дихання у складі 4-х ланок газодимозахисної служби. Щоб дістатись до осередку вогню, довелось використовували бензорізи для розбору шиферного покриття.

Читайте також: У Миколаєві горів ринок

Пожежу локалізовано о 17 год. 12 хв. та ліквідовано о 19 год. на площі 300 кв. метрів.

Експерти встановлюють причини виникнення масштабної пожежі, додали в ДСНС.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что делать, если Резерв+ показал статус розыска: ответ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua