News.ua


Серед загарбників зростає невдоволення вищим командуванням рф і назрівають бунти — СБУ

Апрель 02
12:07 2022


Серед російських військових зростає невдоволення вищим командуванням рф і назрівають бунти.

Про це свідчать перехоплені СБУ розмови військових рф, йдеться у Телеграмі спецслужби, передає Укрінформ.

Багато солдатів – на межі божевілля від того, що кожен день їм доводиться відправляти на «велику землю» колони вантажівок із трупами.

Загарбник, що стоїть під Києвом, у розмові не приховує свого роздратування: «Не то, что себя жаль. Пацанов жалко и их родителей, когда ты каждый день видишь УРАЛы с 200-ми. Каждый день по 30 УРАЛов уезжает отсюда и всем пох*й».

На перехоплених розмовах СБУ, російський солдат говорить, що злий на путіна, який обіцяв їм тріумфальну ходу, а натомість втягнув у затяжну війну, де їм не перемогти.

«Уже больше месяца мы тут еб*мся…, а они взять ее (Україну — ред.) не могут. Путин … конченный человек. Тут уже миллионы людей погибли», – скаржиться загарбник.

Дружина, щоб розрадити його, розповідає, що по телевізору показували шаманку, яка ще в 2020 році передбачила війну з Україною і пообіцяла її завершення до 13 квітня.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, за даними на 2 квітня, війська рф втратили близько 17,8 тис. особового складу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Маршалок польського Сенату в Раді: У новому небезпечному світі Польща і Україна не виживуть поодинці

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua