News.ua


російські війська й далі тероризують прикордоння Сумщини, Харківщину та Донбас — Президент

Июль 04
22:43 2022


Російські війська продовжують тероризувати прикордонні райони Сумської області, місто Харків та райони Харківської області, а також Донбас.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час вечірнього відеозвернення у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ситуація на передовій за добу не зазнала суттєвих змін. Ворог продовжує тероризувати прикордонні райони Сумської області, місто Харків і райони області, Донбас. Збройні Сили України відповідають, тиснуть і день за днем знищують наступальний потенціал окупантів», — сказав Глава Української держави.

Він наголосив, що українці мають переломити російських загарбників. «Це тяжке завдання. Це потребує часу і надлюдських зусиль, але в нас немає альтернатив. Це про нашу незалежність, про наше майбутнє, про долю всього українського народу», — підкреслив Президент.

Читайте також: ЗСУ відбили штурм у Білогорівці й змусили ворога відійти біля Вуглегірської ТЕС

Зеленський подякував усім, хто захищає держави від ворога.

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила військову агресію, що триває з 2014 року.

Фото: Офіс Президента

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Китай и Россия переходят на теневые сделки

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua